Vegueria del Penedès

SITGES

Ja es dibuixen els nous vials a La Granja


VD

27-01-2011 18:47

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El desenvolupament urbanístic del nou sector de La Granja ja ha dibuixat els nous vials que són de fet la prolongació dels carrers Frederic Montornés i Escriptor Josep Roig i Raventós. Un cop acabat l'asfaltat, la col·locació del mobiliari urbà, resta ara el condicionament de la zona verda i la col·locació de plantació, que estan treballant aquests dies. Faltarà a més, el condicionament de l'entorn o està situat el centre de transformació

L'obra va iniciar la darrera fase d'execució a principis de l'any passat i està a punt d'entregar-se. Durant l'estiu es van construir les voreres de les vies de circulació i el nou enllumenat, de menor eficiència energètica per a zones residencials.

El Projecte de Millora de La Granja urbanitza una extensió de sòl urbà de 1.843 Ha, una superfície que destina 4.100 metres quadrats a zones de vialitat i una zona verda per destinar-hi un parc de 2.000 metres. Es calcula que en aquest sector, entre la carretera de Vilanova i la via del tren, les promocions podrien destinar-hi unes trenta vivendes unifamiliars.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.