Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

L’Innovallar C virtualment equip de segona A


Jordi

28-02-2011 16:15

5-1 al Parets rival directe

Pere Blanco

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un altre triomf clar per 5-1, contra un rival directe, el Parets deixen fet l’ascens. No encara de forma matemàtica però només perdre tots els partits que queden i que els rivals els guanyessin tots o podria impedir a hores d’ara. Aquesta combinació sembla impossible a hores d’ara i el tercer equip dels vilanovins aconseguirà el segon ascens consecutiu.

El partit de diumenge de fet va ser més senzill del que s’esperava. El primer punt amb dificultat de Rafel Monzó pare per 3-2 seria el primer. Pere Blanco i Félix Ávila sumarien els seus amb més tranquilitat. Amb 3-0 els visitants per mitjà de Jordi Mompart guanyarien a Rafel Monzó amb 1-3. Però de fet ja no hi hauria més partit i Félix Ávila guanyava al base visitant per 3-0. El darrer punt altre cop per Pere Blanco per deixar el 5-1 prou clar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.