Vegueria del Penedès

VNG

Èxit de participació a la jornada de portes obertes a La Plataforma Centre Multiserveis


VD

28-02-2011 22:03

Al voltant de 2.500 persones han visitat el nou equipament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Jornada de portes obertes a La Plataforma Centre Multiserveis, que s'ha iniciat a les 10 hores d'aquest matí, ha estat tot un èxit de participació, ja que 2.500 persones s'han apropat al llarg del matí per conèixer com és el nou equipament dedicat a l'atenció integral de les persones.

Les visites a les noves instal·lacions, que es poden realitzar fins a les 14.30 hores d'avui, s'estructuren en dues parts. La primera d'aquestes consta d'una presentació del nou equipament a càrrec d'Encarna Grifell, tercera tinent d'alcalde i regidora de Serveis Socials i Salut, en la que dóna a conèixer els seus objectius i les seves principals característiques.

En aquest sentit, Grifell ha destacat que l'objectiu de la Plataforma és "millorar la qualitat de vida d'aquelles persones que es troben en situació de dependència i preveure nous casos mantenint la màxima autonomia personal". A més a més, la regidora de l'Ajuntament de VNG ha explicat que aquest nou centre "estarà obert a la ciutat", de manera que s'hi realitzaran diverses activitats en les quals també hi participaran els usuaris del centre. Grifell ha destacat també que en aquest equipament "hi treballaran 130 persones, el que suposarà la creació de 80 nous llocs de treball".

Després de la presentació, els visitants inicien una visita guiada per l'interior del recinte per conèixer l'espai de la residència, que portarà el nom de Els Josepets, el Centre de dia Masbau, que demà ja durà a terme la seva activitat en aquestes instal·lacions, el Servei d'atenció a la dependència (EAD), i el menjador social, entre d'altres.

Atenció integral
La Plataforma Centre Multiserveis, ubicada al carrer de Sant Josep 21, actua com a finestreta única dels serveis d'atenció a la dependència. D'aquesta manera s'optimitzen els recursos, s'evita la duplicitat de tasques i es poden donar respostes més àgils i eficaces a les necessitats dels usuaris i usuàries. Tot i que la major part dels serveis que s'hi prestaran s'adrecen a persones amb dependència, per tal de promoure la seva autonomia personal, també és dóna resposta a d'altres necessitats, com són els serveis destinats a les famílies, la infància, l'exclusió social i la violència domèstica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.