PUBLICITAT
SITGES
02-03-2011 23:13
Després de la gran acollida del Blanc Subur i la Malvasia Seca, la Fundació de l’hospital Sant Joan Baptista vol seguir creixent en el camp de l’enologia amb la producció del seu primer escumós, el Monembasia, presentat ahir dilluns a la capella de l’hospital.
Amb una producció limitada de 485 ampolles, Monembasia s’ha elaborat de manera tradicional, exclusivament amb raïm de la varietat Malvasia de Sitges. Amb el nom de l’escumós la Fundació ha volgut recordar els orígens de la malvasia que, segons creuen els experts, es podria haver importat, pels volts del 1300, de la ciutat de Monemvasia (Malvasia), situada a la costa del mar Egeu, al sud de Grècia.
La presentació del nou escumós va venir precedida per la presentació del Blanc Subur 2010, que espera l’èxit del Blanc Subur 2009, que a mitjans del mes de setembre havia exhaurit existències amb més de 2000 ampolles venudes.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT