Vegueria del Penedès

VNG

Editat el segon llibre de receptes 'Del mercat a taula'


VD

17-03-2011 19:55

La setmana que ve es començarà a repartir en els mercats. S'hi inclouen dues propostes vilanovines

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir de dimarts que ve, 22 de març, les parades dels mercats municipals del Centre i de Mar repartiran el segon llibre de receptes Del mercat a taula. Receptes de baix cost. El volum inclou 120 propostes culinàries de clients i clientes dels mercats de la província de Barcelona, que han guanyat el concurs organitzat per la Diputació juntament amb els municipis participants.

Entre les receptes n'hi ha dues de proposades des de Vilanova i la Geltrú, "Bunyols d'ous de verat", de Carme Arce, i "Carpaccio de carbassó", de Carmen Tatxé. El juny passat es van conèixer les receptes guanyadores del concurs, que ara ja es troben recollides en el llibre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.