PUBLICITAT
VNG
17-03-2011 19:55
A partir de dimarts que ve, 22 de març, les parades dels mercats municipals del Centre i de Mar repartiran el segon llibre de receptes Del mercat a taula. Receptes de baix cost. El volum inclou 120 propostes culinàries de clients i clientes dels mercats de la província de Barcelona, que han guanyat el concurs organitzat per la Diputació juntament amb els municipis participants.
Entre les receptes n'hi ha dues de proposades des de Vilanova i la Geltrú, "Bunyols d'ous de verat", de Carme Arce, i "Carpaccio de carbassó", de Carmen Tatxé. El juny passat es van conèixer les receptes guanyadores del concurs, que ara ja es troben recollides en el llibre.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT