Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

L’ascens ha d’esperar


Jordi

21-03-2011 12:49

L'Innovallar C perd 3-4 a casa

Félix Àvila Jordi Martínez

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segona derrota a casa per 3-4 contra l’Igualada i fa retrasar el que semblava una cel.lebració imminent de l’Innovallar C. Els del Garraf van tenir les seves opcions però els hi va pesar una mica la situació. Félix Ávila guanyava el seu primer partit per 2-0 i li van poder remuntar. Monzó sumava fàcil el seu punt i Blanco remuntava també un 0-2 en contra. Empat a 2 al marcador amb un altre partit amb alternatives que Monzó perd 1-3. Felix posa el 3-2 a favor en un altre partit igualat que guanya en cinc sets. Però Pere Blanco perd 0-3 per arribar al desempat al dobles. Que perden els vilanovins 0-3 una mica bloquejats.
Els vilanovins no posen en dubte que ascendiran però hauran de lluitar encara per fer-ho com a primers de grup pensant en guanyar la lliga de segona B

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.