Vegueria del Penedès

SITGES

Es presenta la publicació 'Garraf' de l’editorial Piolet


VD

22-03-2011 19:34

La proposta editorial incorpora sis rutes per fer en transport públic, proposades per l’excursionista Rafa López

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La presentació del mapa va comptar amb la presència de Rafa López, autor dels textos; Encarna Andreo, membre de l’Editorial Piolet, i Ramon Artigas, membre del “Grup de Barraques Drac Verd de Sitges”, qui va mostrar la seva satisfacció per la presència de les barraques en la nova publicació perquè pot ajudar a “preservar i respectar aquest llegat històric, de moltes generacions, que en els darrers anys ha quedat malmès per les diferents construccions realitzades sobre el paisatge natural i per la manca d’interès per fer una tasca de manteniment i restauració”.

La publicació ofereix altres informacions com les rutes en transport públic, ideades per l’excursionista Rafa López. Aquestes són la Travessa Garraf- Sitges; de Castelldefels a la dolina de Campgràs; el recorregut pel Puig d'Agulles; de Begues a les Penyes del Moro; el recorregut litoral fins a l'ermita de la Trinitat, i la Travessa d'Olesa de Bonesvalls a Begues.

El mapa excursionista “Garraf” té un preu de 9 euros i es pot adquirir en format de paper i també en format digital.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.