Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El Samà guanya, de nou, el derbi


VD

23-05-2011 22:25

Totsports CB Samà 'B' - CB Roquetes 54 - 53

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

SÈNIOR FEMENÍ “B” (COPA FEDERACIO – GRUP 03)

TOTSPORTS CB SAMÀ “B” - CB ROQUETES 54-53

CB Samà: Xufré, Ferrater 24, López 11, Montse, Txell 4, Este 2, Maria 6, Neus 4, Inés 2

Parcials: 8-9, 14-17, 17-16, 15-11
EL SAMÀ GUANYA, DE NOU, EL DERBI

El sènior B del CB Samà va tornar a guanyar al CB Roquetes en el derbi de Tercera del Garraf. Partit molt complicat, ja que la dura derrota de la setmana passada deixava sense opcions de Copa a les samistes, i a més, el CB Roquetes encara tenia opcions. Les jugadores samistes van demostrar molta concentració i després d’uns moments dolents de partit van remuntar i es van endur la victòria.

Com era previsible les visitants es van col·locar en zona els 40 minuts. El Samà va tenir problemes per atacar-la tot el bon inici que es va tenir els primers 3 minuts. Les vilanovines no marcaven el ritme que volien de partit i això anava ve a les de Roquetes.

Mica en mica el Samà va anar despertant i finalment a falta de sis minuts per acabar el partit es van col·locar per davant en el marcador. Un triple del Roquetes tornava a girar el marcador, però dos accions en rebot de Txell i un tir de López decantava el marcador cap a casa. Finalment el Roquetes va fallar el tir de la victòria.

La setmana vinent últim partit de la temporada davant l’Artés.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.