Vegueria del Penedès

COMARQUES

L’Agència de Desenvolupament aprova el Pla Executiu 2011


Redacció

22-09-2011 23:44

Preveu actuacions de desenvolupament comarcal en matèria d’empresa, turisme i economia, entre d’altres

VD. L’Agència de Desenvolupament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El NODE Garraf. Agència de Desenvolupament formada pels sis ajuntaments de la comarca del Garraf, el Consell Comarcal del Garraf, la Cambra de Comerç, l'ADEG i els sindicats d'UGT i de CCOO, ha aprovat el Pla Executiu 2011 en el seu primer consell plenari.

El pla defineix els cinc primers projectes d'actuació i les accions necessàries per executar-los a la comarca els propers anys, seguint les línies estratègiques de l'Agència.

Les actuacions es basen en projectes de desenvolupament econòmic als municipis del Garraf i la coordinació i reassignació dels serveis municipals, així com projectes de desenvolupament empresarial, turístic i energètics.

La reunió del Consell Plenari va tenir lloc al Sitges Centre de Disseny ahir dijous i ha comptat amb la presència dels alcaldes i alcaldesses de la comarca del Garraf, el president del Consell Comarcal i els representats del agents socials de l'Agència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.