SANT PERE DE RIBES
05-10-2011 18:18
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
En aquesta tercera edició, que finalitzarà el 3 de desembre, hi haurà un únic calendari previst que ha vist incrementat el nombre de propostes que s’ofereixen. Concretament, en aquesta ocasió s’ha passat de 16 a 27 cites enogastronòmiques i es comptarà amb la participació de 14 establiments i 8 cellers productors de vi, augmentant també així el nombre d’empreses implicades (el darrer cop hi van participar 10 establiments i 6 elaboradors).
El tret de sortida es donarà el divendres 7 d’octubre, a les 21 hores, a la Masia Can Ramonet, que acollirà un sopar maridat amb el Celler Grau Dòria i els productes gastronòmics de Ca la Glòria. Per assistir-hi cal fer la reserva prèvia trucant al 93 200 45 86. El preu de l’àpat maridat és de 28 euros.
També dissabte 8 d’octubre, el restaurant El Secreto de Juanfran farà, per 18 euros, una degustació de tapes amb les Bodegues Torre del Veguer i música en viu. Igualment, cal reservar amb antelació trucant directament al restaurant (tel. 93 896 47 97).
La resta de la programació s’anirà succeint les següents setmanes i durant el mesos d’octubre i novembre. El calendari complet de propostes es pot consultar per Internet al web www.santperederibes.cat.
El projecte “Productes de la Terra” i les seves accions compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Garraf. La seva finalitat és establir una marca de qualitat i consolidar una xarxa de comercialització. L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va posar en marxa aquesta iniciativa per primer cop el 2009 amb una molt bona acollida i engloba diverses accions que es porten a terme durant tot l’any, com el calendari de sopars maridats i tasts de vins, l’Agromercat i el Mercat del Cava.
EL MERCAT DEL CAVA, els dies 29 i 30, a les Roquetes
En el cas del Mercat del Cava, tot i el context econòmic en el que ens trobem, enguany comptarà amb el mateix número de participants, entre els quals s’hi troben productors agroalimentaris, elaboradors de cava i restauradors del municipi. Així mateix, es consoliden les activitats que s’hi faran destacant, com en altres edicions, la implicació de l’Associació de Festes Populars de les Roquetes i la col•laboració d’altres entitats del nucli.
Aquesta mostra té com a objectiu potenciar un dels sectors més representatius de productors de les nostres comarques: els petits i mitjans elaboradors de cava del Garraf, Alt Penedès i Anoia, on els elaboradors tenen la oportunitat de vendre el seu producte sense intermediaris i on, es duen a terme activitats complementaries vinculades a la promoció del municipi (actuacions dels Balls Populars de les Roquetes, exhibicions de diferents entitats del nucli o la celebració d’una Trobada de Plaques de Cava).
El Mercat del Cava 2011 es durà a terme l’últim cap de setmana d’aquest mes d’octubre, els dies 29 i 30, a la plaça Llobregat de les Roquetes. El seu horari serà: dissabte d’11 a 14 i de 17 a 21 hores i diumenge d’11 a 14 hores.
PUBLICITAT
PUBLICITAT