Vegueria del Penedès

SANT PERE DE RIBES

Els sopars i tast del Massís del Garraf reuneixen 400 assistents


Redacció

24-11-2011 9:18

Les propostes enogastronòmiques acaben el 3 de desembre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Prop de 400 persones ja han assistit a la temporada d’enguany dels Sopars i Tasts de Vins del Massís del Garraf que va començar a principis d’octubre i finalitzarà el 3 de desembre. A hores d’ara s’han portat a terme 12 sopars i 7 degustacions, tots ells amb productes de la terra i vins del territori.

Les properes cites enograstronomiques programades són les degustacions que es faran a la Taverna La Premsa de Ribes, els dies 27, 28 i 29 de novembre, i el dinar maridat al restaurant El Garrofer de Ribes, que tancarà el cicle el dia 3 de desembre. En aquestes últimes propostes també s’hi preveu un nombrós públic, i per això s’aconsella reservar amb antelació (trucant directament a l’establiment col•laborador).

El projecte dels Sopars i Tast de Vins del Massís del Garraf forma part de la iniciativa per promoure els “Productes de la Terra” que organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona i la complicitat de restauradors, bodegues i cellers.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.