PUBLICITAT
SANT PERE DE RIBES
24-11-2011 9:18
Prop de 400 persones ja han assistit a la temporada d’enguany dels Sopars i Tasts de Vins del Massís del Garraf que va començar a principis d’octubre i finalitzarà el 3 de desembre. A hores d’ara s’han portat a terme 12 sopars i 7 degustacions, tots ells amb productes de la terra i vins del territori.
Les properes cites enograstronomiques programades són les degustacions que es faran a la Taverna La Premsa de Ribes, els dies 27, 28 i 29 de novembre, i el dinar maridat al restaurant El Garrofer de Ribes, que tancarà el cicle el dia 3 de desembre. En aquestes últimes propostes també s’hi preveu un nombrós públic, i per això s’aconsella reservar amb antelació (trucant directament a l’establiment col•laborador).
El projecte dels Sopars i Tast de Vins del Massís del Garraf forma part de la iniciativa per promoure els “Productes de la Terra” que organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la Diputació de Barcelona i la complicitat de restauradors, bodegues i cellers.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT