PUBLICITAT
OPINIÓ
24-01-2012 Última revisió: 30-10-2012 10:52
Segons s'ha filtrat, l'objectiu és que es reconeguin les característiques dels vins que es produeixen en aquesta zona. El president de la DO Penedès i copropietari del celler de Sant Pau d'Ordal Albet i Noya, Josep Maria Albet i Noya, defensa en un escrit que ha enviat a diversos cellers que "a la zona de Costers de l'Ordal tenim uns sols extremadament calcaris i pobres, vinyes de menys rendiment per hectàrea i uns costos de producció més alts amb el manteniment que comporten les terrasses, els marges, els drenatges i les rases, entre d'altres, que fa que si no aconseguim un valor afegit amb la qualitat diferencial que generen tots aquests factors no poguem arribar a generar un marge que ens permeti fer viables les nostres empreses”.
La polèmica, de ben segur, està servida donat que molts elaboradors del Penedès no hi veuen diferències substancials entre el Massís del Garraf i els Costers de l’Ordal. Aquests mateixos elaboradors creuen que el president de la DO Penedès vol escombrar cap a casa seva.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT