Vegueria del Penedès

PATINATGE

Les patinadores de l'escola el Cim aconsegueixen 8 podis comarcals


VD

25-04-2012 12:07

De les 17 patinadores del centre, 14 arriben a les finals

VD. Detall d'un dels podis

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La secció de patinatge de l'AMPA de l'escola El CIM va participar a les proves de patinatge del Consell Esportiu del Garraf amb 17 patinadores de les quals 14 van arribar a la final i 8 van pujar al podi. 

A més, enguany per primera vegada van presentar dos grups al nivell B. En la categoria infantil amb l’Elba Guasch, que es va assegurar un lloc a la final territorial de Barcelona; i en Aleví les patinadores Mar De La Pinta, Júlia Menéndez, Judit Garcia, Anna Vila, Ana Romero de Ávila i Maria Saldaña, on les tres primeres també es van classificar. 

En la categoria Cadet C, Gemma Vázquez, Queralt Burguet, Maria Ramírez i Olga Ferrer van ser les quatre primeres posicions i en Aleví C la Xènia De La Torre va assolir el tercer lloc. En la categoria Benjamí C Ainoha Rabasco i Núria Limones van aconseguir la setena i vuitena plaça respectivament. 

Les patinadores de Prebenjamí C, Berta Bastons, Ester Pedraza i Maria Ganga no van aconseguir arribar a la prova final, però en el seu primer any van aconseguir una meritòria posició a les fases de classificació de 24, 26 i 37 respectivament amb prop d’una cinquantena de participants. 

Tot un gran èxit per el patinatge de l'escola que ara ja prepara amb il·lusió el festival de final de curs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.