Vegueria del Penedès

VINS I CULTURA

Tres cellers penedesencs col·laboraran en les exposicions del Portal del Pardo


Redacció El Vendrell

28-11-2012 18:48

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir del proper 14 de desembre, tres cellers penedesencs (Mil·liari, Jané Ventura i Miquel Pons) col·laboraran en les exposicions que s’organitzen a la Sala Portal del Pardo. En concret, de manera rotatòria, cadascun d’ells aportarà cava per finalitzar l’acte inaugural de les mostres que es vagin presentant a la sala d’exposicions. Aquesta col·laboració es reflectirà també en els catàlegs o fullets de les exposicions, on es publicaran els noms dels cellers col·laboradors.

La primera ocasió on es posarà en marxa aquest conveni de col·laboració serà el proper 14 de desembre, a les 19.30 h, quan la Sala Portal del Pardo viurà una doble estrena: d’una banda, l’espai de la sala polivalent presentarà el Supermercat d’Art, en el qual una desena d’artistes catalans posaran la seva obra a la venda. En el mateix espai, l’Obra Social de Sant Joan de Déu també exposarà i posarà a la venda pintures de diversos autors coneguts, els quals les han cedit per contribuir de forma solidària als programes solidaris i de recerca de l’entitat. D’altra banda, tot seguit, a les 20 h, la Sala Portal del Pardo acollirà la inauguració de pintures de David Gazquez.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.