Vegueria del Penedès

RUTA PER LA CUINA

Calendari gastronòmic dels plats típics del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

10-12-2012 19:32

El calendari s’inclou dins el projecte “El Penedès, tasta’l”, que vol promocionar i donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la comarca de l'Alt Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, ha editat un calendari per a l’any 2013 amb les fotografies de 12 plats elaborats amb Productes de la Terra de l’Alt Penedès.

En aquesta iniciativa hi han col·laborat, d’una banda, les empreses de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i, d’altra banda, els restauradors del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès, que han elaborat els 12 plats a partir dels productes artesans de l’Associació.

El calendari s’inclou dins el projecte “El Penedès, tasta’l”, que vol promocionar i donar a conèixer l’oferta gastronòmica de la comarca i sensibilitzar la ciutadania perquè consumeixi productes locals i de proximitat.

El calendari es lliurarà gratuïtament als compradors de les parades que l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès tindrà a la Fira de Santa Llúcia i a la Fira del Gall de Vilafranca, els dies 15 i 16 de desembre. També es lliurarà als restaurants de la comarca que participen en el projecte perquè el reparteixin gratuïtament entre els seus clients.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.