Vegueria del Penedès

RUGBI

El sènior del SEL Vilanova torna a la primera plaça


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-03-2013 1:23

Victòria del femení, cadet i bon paper de l'Escola

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Escola de Rugbi del SEL Vilanova va participar d'una nova Jornada d'Escoles de Rugbi, aquest cop a la Foixarda, i acompanyats pel barceloní BUC i el gironí GEiEG. L'actitud dels jugadors de les diverses categories va ser encomiable i els resultats positius en línies generals, especialment en la categoria prebenjamí (sub10), que s'imposà en els seus dos compromisos enfront del BUC i del GEiEG. Pel que fa a la resta de categories, la sort va ser diversa: tant els minis (sub8) com els alevins (sub14) van imposar-se al GEiEG i van perdre enfront del BUC. Els benjamins, per la seva banda, van veure's superats en el marcador en els dos partits que disputaren.

La tarda del mateix dissabte, el sènior masculí del club de rugbi de la capital del Garraf es desplaçava a Martorell, per encarar el darrer partit a domicili de la temporada enfront d'un rival que coneixen bé: no en va ambdós conjunts aconseguiren l'any passat l'ascens a la categoria. Els vilanovins, coneixedors de la importància del matx en la seva lluita per l'ascens, van plantejar el partit de manera seriosa: els primers quaranta minuts van ser jugats amb una alta intensitat, de manera que al descans el marcador reflectia un 3 a 41 pels d'Isma Ripoll. Al segon temps, la intensitat va anar baixant gradualment, però això no impedí als vilanovins imposar-se per un ampli 15 a 84. Amb el bonus ofensiu, els de blau cel sumen cinc punts que, combinats amb l'empat entre el CR Tarragona i el Castelldefels RUC, els permet de tornar a la primera posició de la lliga. A tres partits del final, la lluita per a l'ascens a primera catalana i l'emoció estan garantides: SEL Vilanova, Tarragona i Castelldefels ocupen el pom de dalt amb només dos punts de diferència entre primer i tercer.

Per la seva banda, la resta de categories del Club van tenir un sort dispar. Mentre els cadets s'imposaven 24 a 12 a l'Osona, els infantils queien derrotats àmpliament a la Laboral de Tarragona enfront del segon classificat de la lliga regular, caient de la lluita pel títol de la Lliga d'Argent; el sènior femení, per la seva banda, va imposar-se per la mínima i in extremis a les Carboneres de Terrassa (27-26), en un partit amb molt de desgast físic per a les vilanovines que van aconseguir d'aquesta manera una bona i treballada victòria.

Aquest proper cap de setmana, el sènior femení es desplaça a Lleida per tal de disputar el darrer partit de la segona fase de la lliga, mentre que el masculí rebrà diumenge, a partir de les dotze del migdia al Camp de Rugbi de les pistes polisportives, al Rugby Parets, quart classificat i un dels tres equips que han conseguit imposar-se als vilanovins enguany. Els infantils també jugaran a casa; serà dissabte, enfront del Castelldefels RUC, a partir de les 11:30 hores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.