Vegueria del Penedès

ESCOLA DE DIRECCIÓ D'EMPRESA

L'ADEG presenta la 3a edició del Programa de Direcció de Pimes


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-03-2013 17:35

El curs s’adreça a empresaris i directius de pimes que vulguin posar-se al dia, actualitzar coneixements pel que fa a la gestió del negoci i fer immersió en les noves tendències del management empresarial

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una trentena d'empresaris i directius ja han participat en les dues edicions precedents del Programa de Direcció de Pimes. El PDP proposa un pla acadèmic del tot innovador, dissenyat exclusivament per a l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE), el segell formatiu de l’ADEG.

L'EDE fonamenta la seva oferta en la qualitat, l'assequibilitat, l'accessibilitat i la proximitat. Un any després del seu inici, la nova divisa acadèmica s'ha consolidat entre els seus públics d'empresa i ja és tot un referent. El Programa de Direcció de Pimes (PDP) és una de les seves fites més reeixides. La primera edició es va impartir a l'ADEG Vilanova, els mesos d'octubre i novembre de 2012, i ara tot just acaba la segona promoció, que s'ha realitzat a l'ADEG Vilafranca durant els mesos de febrer i març. De nou, la bona acollida d'aquest curs, exclusiu per a empresaris i directius de la mitjana i petita empresa, ha comportat la convocatòria d'una successiva tanda.

La tercera edició del Programa de Direcció de Pimes s'emplaçarà a l'ADEG Vilanova, els mesos d'abril i maig. El pla acadèmic té una durada total de 50 hores, repartides en vuit sessions, sempre en dimarts pel matí, de 8h30 a 14h30. El grup d'alumnes el podran formar un màxim de 18 participants.

El discurs formatiu combina les classes de continguts teòrico-pràctics amb sessions d'aportació casuística presentades per directius d'empreses del territori. També hi té un valor clau el contrast d'experiències i la dialèctica entre els mateixos participants. Aquesta vegada les empreses convidades per exposar la seva praxi són AKO Electromecànica, Redman, Garraf Maquinària i Coral Transports. A més, el calendari inclou dos dinars de treball amb tècnics d'ACC1Ó i experts dels àmbits de la innovació i la transferència tecnòlogica.

El quadre docent del PDP el composen fins a vint-i-tres professors, tots ells experts acreditats en les respectives parcel·les d'impartició. El mapa del curs estudia cadascuna de les àrees funcionals i estratègiques de l'empresa, des del marc legal fins a la comunicació, passant per les qüestions laborals, financeres, comptables, fiscals i comercials i obrint els calaixos del màrqueting, direcció de persones, publicitat, xarxes socials, gestió del temps, lideratge, responsabilitat social i medi ambient. Aquest és el compendi més exhaustiu i més compacte d'entre qualsevol altra proposta formativa adreçada a pimes.

El curs s’adreça a empresaris i directius de pimes que vulguin posar-se al dia, actualitzar coneixements pel que fa a la gestió del negoci i fer immersió en les noves tendències del management empresarial. Per tal de fer-la encara més assequible, la matrícula el PDP és bonificable per a les empreses que disposin de “crèdit formatiu”, mentre que els empresaris autònoms també disposen de condicions preferents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.