Derrota del cadet masculí tot i jugar un bon partit a Sant Andreu

Imatge del partit del cadet masculí de l'handbol vilanoví

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Campionat cadet de 2a Catalana

Sant Andreu de la Barca 34 - Hipersimply CEVG 33 (15-13)

Tot i perdre per mèrits propis, l'equip juga un dels millors partit de la temporada i, com a punt a destacar, tots els jugadors de camp van aconseguir marcar.

L'empenta i el treball dels vilanovins el porten a controlar la major part d'un primer temps amb diferencies al marcador d'un o dos gols per part de tots dos equips.

Al voltant del minut 6 de la segona part, amb un parcial de 5 a 3, el Sant Andreu assoleix la seva màxima diferencia al marcador (20 a 16). Però la lluita i l'excel·lent defensa realitzada per l'Hipersimply CEVG fan que el resultat es capgiri fins a tenir unavantatge de tres gols al minut 54 de joc, i acabi per desgastar físicament el rival fins al punt que el seu millor jugador perd els nervis i acaba veient la targeta vermella.

Però faltant sis minuts i amb tot  a favor, el caos, el descontrol, les faltes en atac que nomérs va veure l'àrbitre (suposem que per la mala consciència d'haver expulsat un jugador amb vermella) però, sobretot, un únic gol i la gran quantitat de pilotes perdudes.