Vegueria del Penedès

SALVATGE ROSÉ BRUT

El cava de Nadal, en l'últim spot de llenceria de la dissenyadora Rosario Puñales (VÍDEO)


Redacció Torrelavit

23-05-2013 9:57

La model Anabel Santana se’n serveix una copa mentre contempla les vistes de Barcelona des de la terrassa del Gran Hotel La Florida, on es va rodar

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cava Salvatge Rosé Brut de Nadal ha estat l’escollit per aparèixer en l’anunci publicitari per presentar l’última col•lecció de llenceria fina de la dissenyadora Rosario Puñales. La model Anabel Santana, que protagonitza l’spot, se’n serveix una copa per contemplar les vistes de Barcelona des de la terrassa del luxós Gran Hotel la Florida, on es va rodar l’anunci.

Dirigit pel fotògraf parisenc Paul Dominique Angier, i produït per Bamf Producciones, l’spot —de 3,30 minuts— permet presentar la nova aposta de la dissenyadora catalana mentre la protagonista espera una trucada en una de les luxoses suites de l’hotel. La història, que juga permanentment amb l’erotisme i la sensualitat de les imatges i la música —Wax and Boggie—, mostra la nova aposta de Puñales en tons negres i daurats, fidel a la filosofia “outside to inside” de la marca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.