Vegueria del Penedès

ENOTURISME

Llums i ombres de Coquet


Bodega Mestres Sant Sadurní d'Anoia

30-05-2013 17:17

Gran èxit de visitants a bodega MESTRES en l’activitat enoturística

El passat 24 i 25 de maig la bodega sadurninenca va inaugurar les activitats de maridatge de cava i art amb una exposició de làmpades de l’artista igualadina Pilar Pineda

MESTRES acaba de presentar MESTRES Coupage BLUE FIN, un nou cava creat específicament per al món de la gastronomia

Llums i ombres de Coquet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La bodega MESTRES, ubicada al centre de Sant Sadurní d’Anoia, ha inaugurat aquest cap de setmana les activitats protagonitzades per la combinació de cava i art.

En aquest cas, el centenar de visitants que van passar per la bodega durant el cap de setmana van gaudir a “Llums i ombres de Coquet” d’una suggerent visita guiada, d’una exposició de làmpades de l’artista Pilar Pineda i de la música en directe del violencel·lista Edmon Bosch.

Una catifa vermella donava la benvinguda als visitants, que van degustar 3 caves MESTRES (Coupage Rosé, Coquet i Coupage 50) mentre descobrien la història de la bodega i el procés d’elaboració artesanal dels seus caves.

La visita estava tematitzada en quatre espais diferents: la primavera, el romanticisme, la piscodèlia i el mar, gràcies a la combinació dels diferents espais de la bodega i les làmpades de l’artista.

L’exposició de làmpades de Pilar Pineda i els jocs d’ombres que aquestes projectaven, propiciaven una experiència única i diferent per als visitants de la bodega, que van agrair especialment l’oportunitat de gaudir d’una visita a un celler de nit.

Ha nascut un nou MESTRES, el MESTRES Coupage BLUE FIN

Aquesta mateixa setmana MESTRES ha presentat al restaurant de Carles Abellan, a l’Hotel W, el seu nou cava: el MESTRES Coupage BLUE FIN.

Es tracta d’un cava brut reserva de 40 mesos de criança que ha comptat en la seva elaboració amb l’assessorament del xef Carles Abellan i dels sommeliers Antonio Lopo de Comerç 24 i Sergi Figueras del Restaurant Bravo.

El nou producte de la bodega penedesenca vol ser un homenatge als pescadors, xefs i comerciants que, tant ara com des de temps enrere, treballen i cuinen la tonyina vermella per portar-la a les millors taules del món.

El MESTRES Coupage BLUE FIN està pensat específicament per al món de la gastronomia i recomanat especialment per a ser maridat amb tonyina vermella salvatge. Per això només es podrà trobar en restaurants, ja que per gaudir-ne amb total intensitat ha de ser degustat conjuntament amb una proposta gastronòmica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.