Vegueria del Penedès

VINS I CAVES

Xavi Hernández brinda amb caves Miquel Pons en el seu casament


Caves Miquel Pons La Granada

16-07-2013 20:35

El futbolista del Barça tria el cava Eulàlia de Pons Rosé per fer la foto oficial de l’enllaç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jugador internacional del F.C. Barcelona, Xavi Hernández i la seva esposa Núria Cunillera, van triar els caves del celler Miquel Pons per al convit de noces que van celebrar dissabte passat a Blanes. En concret el crack barcelonista va escollir el cava Eulàlia de Pons Brut Rosé per a l’aperitiu. Aquest va ser el cava que van triar els nuvis per fer el brindis de celebració davant els mitjans de comunicació i els centenars d’admiradors que es van aplegar a l’accés dels jardins on es va fer la cerimònia. (Adjuntem fotografia)

Per a les postres la parella i els més de 150 convidats van poder degustar el cava Brut Reserva Eulàlia de Pons. Va ser el moment del brindis del Xavi i la Núria a l’hora de servir el pastis nupcial. Durant la celebració també es van servir altres vins del celler de La Granada, com el blanc Núria de Montargull (Muscat i Chardonay) o el cava Gran Reserva de Miquel Pons del 2008.

Els caves servits en l’àpat

Cava Eulàlia de Pons Brut Rosé: està elaborat amb raïm trepat i amb un mínim d’un any de criança. Es caracteritza per una escuma molt persistent, les aromes varietals de les fruites vermelles (grosella i maduixa) combinades amb les de criança. En boca és refrescant i de llarg final de sensacions.

Cava Eulàlia de Pons Brut Reserva: té un mínim de dos anys de reserva. Està elaborat amb un cupatge tradicional de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Destaquen el predomini d’aromes afruitats, bombolla fina i estructura fresca, lleugera i harmònica.

Cava Gran Reserva 2008 Miquel Pons: Selecció del millor most flor de l’anyada, criança mínima de 30 mesos, buquet característic de vins envellits que li dona cos i personalitat. Degollament natural, sense licor d'expedició afegit. Delicat prolongat i de paladar exquisit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.