Vegueria del Penedès

ELECCIÓ DESENCALLADA

Pere Bonet, nou president del Consell Regulador del Cava


Redacció Vilafranca del Penedès

25-07-2013 23:32

Pere Bonet, director de Comunicació i conseller de Freixenet, ha aconseguit finalment set vots, dos més que els que ha comptabilitzat Joan Amat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Pere Bonet és el nou president del Consell Regulador del Cava, després que el Ministeri d'Agricultura hagi mediat en l'empat tècnic que es va produir en l'organisme a principis d'aquest mes. Les votacions no van permetre arribar a un acord sobre el nom del futur president, Pere Bonet o Joan Amat, però finalment ha estat Bonet l'escollit.

Pere Bones, director de Comunicació i conseller de Freixenet, ha aconseguit finalment set vots, dos més que els que va comptabilitzar Joan Amat ja que dos dels vocals van decidir canviar aquesta setmana el seu vot desbloquejant l'empat. Bonet substituirà Gustau García Guillamet, que ha estat al capdavant del Consell Regulador del Cava els darrers dotze anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.