PUBLICITAT
L'ÀPAT DE NADAL
20-08-2013 18:44
A partir d'aquest divendres, el Penedès posa en marxa els preparatius de l'àpat de Nadal. I és que des del 23 d’agost està oberta la inscripció per apadrinar un dels galls del Penedès, nascuts a mitjans de juliols, i per participar a les jornades de portes obertes que la Granja Rural d’Espitlles celebrarà el dissabte 14 de setembre on els interessats podran comprovar com viuen en llibertat els protagonistes dels seus dinars de Nadal.
Apadrinar el gall és gratis i només cal el compromís de comprar-lo per Nadal, a més de participar de la matinal, que té un cost de 5 euros. Es poden fer les reserves trucant al telèfon 686929807, o enviant un correu electrònic a gall@penedes.info. A la granja, els consumidors podran conèixer la història de la raça autòctona de gallina penedenque, visitar l’exposició de les varietats de la raça tradicional: aperdiuada, barrada, blat i negre; i fer una visita guiada a la granja, enmig de les vinyes de la D.O. Penedès.
La cria i engreix dels animals és natural, amb un creixement lent i alimentació amb cereals ecològics (CCPAE), granet de raïm i productes naturals, que donen un valor afegit a la seva carn, ja de per si saludable, la qual cosa determina unes millors característiques organolèptiques.
Els padrins podran triar el gall de Nadal, i fer l’anellament que certificarà que després de les 22 setmanes de creixement (154 dies) aquest serà el que s'emportaran a casa, a punt per cuinar.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT