Vegueria del Penedès

CATALÀ PER A TOTS

El Centre de Normalització Lingüística, a punt per al nou curs al Penedès i Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-09-2013 10:55

Un nou cercador permet als futurs alumnes localitzar de forma senzilla el curs que més s’adeqüi a les seves necessitats

EIX. CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Continuen obertes les inscripcions al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Alt Penedès i el Garraf per apuntar-se als cursos de català del primer quadrimestre 2013-2014. Enguany es pot accedir a tota l’oferta de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per mitjà d’un cercador. Per a les persones que volen assistir a classe, es manté l'oferta de cursos presencials, i per als qui prefereixen estudiar a casa s'ofereixen també cursos en la modalitat semipresencial, El curs comença l’1 d’octubre.

Cercador

El CPNL ha desenvolupat una nova eina en línia (www.cpnl.cat/cursos) que permet als usuaris fer la cerca del curs de català que millor s’adeqüi a les seves necessitats d’aprenentatge. Així, per fer una cerca només cal triar al cercador el nivell, la localitat o la comarca i si el curs es vol seguir de forma presencial, semipresencial o en línia.

Cursos presencials i semipresencials

Els cursos de català per a adults ofereixen diferents modalitats d’aprenentatge: cursos d’iniciació al català oral, cursos orientats a la llengua parlada (nivells bàsic i elemental), o a la llengua escrita (nivells intermedi i de suficiència) o cursos de perfeccionament (nivell D). Els nivells intermedi i de suficiència es poden seguir en la modalitat presencial o bé semipresencial.

Els cursos semipresencials combinen l’aprenentatge en línia amb unes sessions presencials en què es treballa de forma específica la competència oral. L’aprenent compta amb el suport d’una tutoria que guia i motiva l’aprenentatge.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.