Vegueria del Penedès

AMPLIEN HABILITACIONS

La residència privada de Sant Camil tindrà tres tarifes, segons l'autonomia del pacient


Redacció Sant Pere de Ribes

26-09-2013 12:02

Consorci Sanitari Garraf. Residència de l’Hospital Residència Sant Camil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consorci Sanitari del Garraf ha fet obres de millora a l’Àrea de Residència de l’Hospital Residència Sant Camil per incrementar el confort i el número d’habitacions destinades a aquest servei. L’objectiu és donar resposta a la demanda creixent de places de residència que té la comarca del Garraf, amb una oferta de qualitat en un entorn natural idoni i l’avantatge de comptar amb tots els serveis d’un hospital de referència dins del mateix edifici. Paral·lelament, s’ha fet una revisió de les tarifes de residència privada existents per fer-les més socials, i adaptar-les a les necessitats de cada usuari. S’ha passat d’una única tarifa, a tres trams de preus en funció del grau d’autonomia de la persona, sempre en habitació individual.

El servei que s’ofereix a la residència, que està ubicada a una de les ales de l’Hospital Residència Sant Camil, és ideal per a persones amb un estat de salut fràgil, que amb un bon control i les atencions adequades, poden gaudir d’un alt nivell de qualitat de vida. Els residents compten en el mateix edifici amb tot l’equipament i professionals sanitaris especialitzats, que poden donar-li servei en el cas de que el seu estat de salut ho requereixi i sense haver-se de traslladar, amb la comoditat que això representa tant per a la persona com als seus familiars.

L’equip de professionals de la residència treballen per l’usuari, proporcionant-li programes específics orientats al manteniment de l’autonomia personal i les pròpies capacitats cognitives, i a promoure un estil de vida actiu.  Els metges, infermeres, auxiliars, fisioterapeutes, treballadores socials, psicòlegs i voluntaris de la Residència Sant Camil treballen amb gran vocació i estan específicament formats en atenció a la gent gran en tota la seva dimensió física i psicosocial, per donar-li el millor tracte professional i humà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.