Vegueria del Penedès

EL FUTUR ECONÒMIC DE MEDIONA

Preacord a SCA per recol.locar els treballadors afectats per l'ERO


Redacció Mediona

12-12-2013 21:29

Finalment els treballadors afectats seran 134 amb l’opció d’una recol·locació a diferents centres del grup o una indemnització equivalent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El comitè d’empresa d'SCA – format per membres de la UGT de Catalunya, CCOO i la CGT- de Sant Joan de Mediona ha signat aquesta matinada amb la direcció un preacord respecte a l’ERO d’extinció. L'entesa ha arribat després de la convocatòria de 24 hores de vaga a la planta de Mediona per pressionar a l'empresa en les negociacions.

L’empresa ha anunciat el tancament de la línia de converting (manipulació de cel·lulosa) amb un acomiadament inicial de 150 treballadors. Tanmateix, finalment els treballadors afectats seran 134 amb l’opció d’una recol·locació a diferents centres del grup o una indemnització equivalent a l’acomiadament improcedent per a tots aquells que no vulguin ser traslladats.

El preacord se sotmetrà a la ratificació de la plantilla demà divendres 13 de desembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.