Vegueria del Penedès

FESTIVAL INTERNACIONAL DE VILANOVA

Lana del Rey, cap de cartell del Vida 2014


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-02-2014 18:59

El concert de Lana del Rey se suma als ja confirmats de Yo La Tengo, M. Ward, Mishima, Silvia Pérez Cruz & Raül Fernandez 'Refree'

EIX. Lana del Rey

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'organització del Vida Festival, el nou festival internacional de música de Vilanova i la Geltrú, ha confirmat avui que Lana del Rey actuarà aquest estiu a la capital del Garraf. La diva del pop mundial presentarà per primer cop a la península el seu nou treball, “Ultraviolence” que publicarà el proper 1 de maig.

És difícil sortir-ne victoriós d’un hype, si darrera teu no s’hi amaga talent. Des d’aquest punt de vista, aquesta jove diva del pop n’ha sortit totalment avantatjada. Darrera la seva cara bonica i la fragilitat de la seva innocència hi ha una dona amb totes les de la llei, que té la capacitat de construir himnes de pop orquestral i èpic amb to glamurós, i un talent realment sorprenent. Se l’acusa d’haver-se aprofitat de l’stablishment del pop, però i què? El que compta en aquestes ocasions és l’actitud del personatge, i en aquest cas concret és a l’alçada de les circumstàncies. Tràgica, melòdica, èpica i idolatrada tanmateix que odiada. El seu nom genera sensacions, i això és el que realment ens interessa de Lana del Rey.

El públic es va enamorar d’ella gràcies al seu primer single, “Video Games”; la sensació de deja-vú que produeix a l’escoltar-lo novament trasllada al mig de la natura en una fresca nit d’estiu amb el cel ple d’estrelles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.