Vegueria del Penedès

SESSIÓ PLENÀRIA

Cubelles prepara una ordenança per a la protecció integral del riu Foix


Redacció Cubelles

25-02-2014 20:35

L'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, assegura a l'entrevista d'aquesta setmana que el govern ha aconseguit l'estabilitat política'

EIX. Mònica Miquel

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, ha avançat aquesta setmana al Sessió Plenària que l'Ajuntament està treballant en la redacció d'una nova ordenança per a la protecció integral de la desembocadura del riu Foix. La intenció del municipi és preservar l'entorn natural del riu, afavorir la instal.lació d'espècies autòctones i regular la convivència i el desenvolupament de la flora i la fauna amb el lleure del veïns.

L'ordenança es podrà presentar abans de l'estiu i és un pas ferm del municipi per a la protecció de la desembocadura del riu Foix, que en els darrers mesos ha patit la invasió d'espècies que no són pròpies de la zona i que havien guanyat terreny.

Al programa d'aquesta setmana, Mònica Miquel explica els pressupostos municipals de Cubelles i les inversions previstes en la millora de l'enllumenat públic i la modernització informàtica de l'administració. Miquel analitza també els canvis de soci de govern durant aquest mandat i assegura que s'ha aconseguit 'estabilitat política' i una 'bona governabilitat'.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.