Vegueria del Penedès

GASTRONOMIA

Pollastre a la llima i llimona


Núria Valls Vilanova i la Geltrú

11-03-2014 13:15

Núria Valls. Pollastre a la llima i llimona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui un plat que es pot deixar fet d'un dia per l'altre. Tothom menja pollastre almenys un cop per setmana, no?

El podem fer al vespre mentre veiem la tele, ja veureu que la preparació és supersenzilla i només necessita el temps de tenir-lo al forn. El guardeu a la nevera i l'endemà només l'heu d'escalfar.


POLLASTRE A LA LLIMA I LLIMONA

INGREDIENTS (per a 4 persones):

1 pollastre tallat a trossos (cada quarto per la meitat)

1 llima

1 llimona

farigola

1 got de vi blanc

sal, pebre i oli

Agafem el pollastre i l'amanim en una plata fonda. Li posem sal i pebre, farigola desfeta per sobre, el suc d'una llimona, la ratlladura d'una llima (només ratlleu la part verda, la blanca és amargant), el suc de mitja llima i oli. Ho deixeu una bona estona, uns vint minuts, mentre escalfeu el forn.

Encenem el forn al màxim i quan estigui ben calent hi posem el pollastre amb tot el suc que té. El deixem a 200 º un quart d'hora i després li posem el vi blanc per sobre i girem els talls.

Al cap de 30 minuts més ja hauria d'estar bastant torradet. Si veieu que és necessari l'aneu tombant perquè es torri de tot arreu. I ja està! així de fàcil!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.