Vegueria del Penedès

XARXES SOCIALS

Núria Escalona presenta a Sitges 'DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0'


Redacció Sitges

23-03-2014 19:51

La Biblioteca Popular Roig i Raventós va acollir la presentació del llibre de Núria Escalona, amb una conversa amb el professor de comunicació, Xavier Duran.

Eix. Xavier Duran i Núria Escalona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vivim en una nova era de la comunicació? Aquesta va ser una de les preguntes que va respondre la sitgetana Núria Escalona, autora del llibre '#DIGITALK: Del màrqueting directe a la comunicació 2.0' (Editorial UOC, 2013), presentat dissabte al vespre a la Biblioteca Roig i Raventós.

El llibre va ser presentat per Xavier Duran, professor de Comunicació a la Universitat que, precissament va ser professor seu a la Universitat, i que va recordar d'entrada que aquesta publicació és un dels llibres de referencia en les seves classes i fonamental per entendre la nova situació del món de la comunicació i les xarxes socials.

A través d'una conversa, on va haver un torn de paraules entre els assistents, Xavier Duran i Núria Escalona van recordar que estem vivint una nova era de la comunicació, on una notícia arriba a tot el món en questió de segons, i en els que hi ha un coneixement molt gran, a través de diferents espais i xarxes socials. Altres termes dels que es van parlar van ser el present i futur del Facebook, l'accés a la informació digital per part dels nens i nenes, i altres temàtiques.

L'autora va parlar dels termes que surten explicats en el llibre ‘netiqueta', ‘prosumers' i molts d'altres, i el del mateix títol del llibre: #DigiTalk, que es proposa englobar un context comunicatiu de converses permanents.

Núria, publicista especialitzada en comunicació pública, va explicar que el llibre va nèixer a partir d'una tesina universitaria, i la necessitat que hi hagués en català una publicació que recollís aquesta temática.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.