Vegueria del Penedès

LLAVINA I GERNER

El Cigró d'Or es converteix en l'ambaixador de la cuina penedesenca a Austràlia


Redacció Vilafranca del Penedès

15-04-2014 11:10

El xef del Cigró d'Or ha acollit aquest cap de setmana el cuiner Jesse Gerner, propietari dels reconeguts restaurants Añada i Bomba, de Melbourne

EIX. El Cigró d'Or es converteix en l'ambaixador de la cuina penedesenca a Austràlia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Oriol Llavina s'ha convertit per uns dies en l'ambaixador del Penedès a Austràlia. El xef del Cigró d'Or ha acollit aquest cap de setmana el cuiner Jesse Gerner, propietari dels reconeguts restaurants Añada i Bomba, de Melbourne. Després de visitar diversos cellers, Llavina i Gerner van compartir fogons per cuinar a quatre mans alguns dels plats més representatius de la cuina penedesenca. El gall negre, l'ànec mut, els cigrons així com el bacallà, l'arròs i els menuts van ser els protagonistes d'una sessió culinària que va servir perquè l'Oriol Llavina li mostrés la seva particular visió de la cuina catalana i, alhora, fes tastar a Gerner alguns del vins més representatius de la comarca.

Jesse Gerner, de 33 anys, és un dels cuiners més emergents de l'escena gastronòmica de Melbourne. Després d'assaborir l'èxit amb el seu restaurant Añada, la recent obertura ara fa set mesos del seu darrer projecte, Bomba, l'ha convertit en un dels referents de la cuina catalana i espanyola a Austràlia. Durant dues setmanes Gerner i el sommelier Shane Barret viatjaran per Catalunya, el País Basc i la Rioja per conèixer cuiners, productes i restaurants tot buscant inspiració de cara als seus establiments. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.