Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2014

La ressaca de les Comparses de Vilanova i el Ball de Malcasats, fotografies guanyadores del concurs d'Eix Carnaval


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-04-2014 13:37

Els premis es lliuraran aquest dissabte, juntament amb els Carnestoltes Digitals a les colles més votades del concurs de disfresses

EIX. Fotografies guanyadores del Concurs d'Instagram d'Eix Carnaval 2014

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Roger Serra i Sònia P. Broncano han estat els guanyadors del concurs d'instagram que Eix Diari ha organitzat aquest Carnaval. Una imatge de les representacions del Ball de Malcasats de Vilanova i la Geltrú ha donat el premi del jurat a Roger Serra i una fotografia de la ressaca de les Comparses de Vilanova a la plaça Lledoners ha otorgat el premi popular a Sònia P. Broncano.

Els dos guanyadors rebran demà dissabte el premi del concurs, en un acte en el qual també es lliuraran els Carnestoltes Digitals a les colles més votades del concurs de disfresses d'Eix Carnaval. La Carnavalera de Vilanova, Sol i Lluna de Cubelles, Somnis de disbauxa de Vilafranca, Lunàtics de Cunit i els Pirates de Sant Julià i el Carrusel de Sitges han estat els guanyadors d'aquesta edició.

L'acte d'entrega dels premis serà aquest dissabte a les 12 del migdia als jardins de l'Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d'una convocatòria oberta a tothom.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.