Vegueria del Penedès

A UNA SOLA VEU

Més de 150 persones a la trobada de corals de Gent Gran de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-04-2014 9:42

Aquest acte cultural i lúdic forma part de les activitats de la Primavera Activa

Ajuntament de Vilanova. Se celebra la trobada de corals de Gent Gran 'A una sola veu'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dijous es va celebrar la 9a Trobada de Corals de Gent Gran de Vilanova i la Geltrú A una sola veu. Aquest acte cultural i lúdic forma part de les activitats de la Primavera Activa, que l'Ajuntament organitza i adreça al col·lectiu de Gent Gran.

El concert es va celebrar a l'Auditori Eduard Toldrà de la nostra ciutat, i va comptar amb la participació de les corals de l'Associació Gent Gran l'Esplai "La Caixa", la Coral de Mar, el Cor "La Veu de l'Aula" de l'Aula d'Extensió Universitària del Garraf i la Coral l'Albada Can Pahissa. Més de 150 cantaires van oferir al públic un ampli repertori de cançons, entre les que hi havia Escolta es vent, Oreneta gentil, Mirant al mar i Moon river, que van sonar amb la dolçor i l'afinació que any rere any demostren aquestes corals.

L'acte va ser conduït per Monte Lago i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i de la regidora de Cultura, Marijó Riba. Neus Lloveras va adreçar unes paraules d'agraïment a tots els participants i va animar-los a preparar amb la màxima il·lusió la propera trobada de corals, quan es commemorarà el desè aniversari. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.