Vegueria del Penedès

MÜLLER & NEYMAR

Estrenen l'anunci de Volkswagen que es va gravar a Vilanova (VÍDEO)


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-05-2014 15:30

Neymar i Müller comparteixen protagonisme amb la plaça de la Vila, convertida en Copa Cabana

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Volkswagen ha estrenat ja l'anunci del CUP Sondermodelle, un spot protagonitzat pels futbolistes Müller i Neymar. El vídeo comercial es va gravar al mes de febrer a Vilanova i la Geltrú. Concretament, la plaça de la Vila es va convertir en el passeig de Copa Cabana, al Brasil, i en una localitat italiana. Unes 300 persones van participar d'aquesta gravació, que va aprofitar que Vilanova i la Geltrú compta amb molts elements arquitectònics que recorden aquestes ciutats.

La gravació de l'spot va paralitzar el centre urbà de la ciutat durant dues setmanes, en part, per la gran afluència d'espectadors que va suposar la presència de dos futbolistes tan reconeguts com Thomas Müller i Neymar. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.