Vegueria del Penedès

DE 31 ANYS D'EDAT

Dol a ERC per la mort sobtada del president de Vilanova, Oriol Papell


Redacció Vilanova i la Geltrú

05-05-2014 13:46

Oriol Papell, de 31 anys d'edat, ha mort aquest matí per causes naturals

ERC. Oriol Papell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Esquerra Republicana de Vilanova i la Geltrú ha perdut avui el seu president local. Oriol Papell, de 31 anys, ha mort de forma sobtada aquest matí per causes naturals, segons les primeres informacions.

Papell era president de la secció local d'Esquerra a Vilanova i anteriorment havia estat regidor a l'Ajuntament de Castellar, d'on era original i on va iniciar-se en el món de la política com a líder de la JERC.

La mort del president local d'Esquerra ha causat molta conmoció entre la classe política vilanovina i en la formació independentista especialment.

El castellarenc Oriol Papell va ser escollit president de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Vilanova i la Geltrú a l'octubre de 2013. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.