Vegueria del Penedès

BOLLYWOOD DEL GARRAF

El grup Alma Indira guanya el concurs internacional Indian Dance Weekend


Redacció Barcelona

26-05-2014 19:44

Amb un jurat exclusiu format per 3 grans ballarins i coreògrafs de la India, Alma Indira els va conquistar amb la seva energia i expressió

EIX. El grup Alma Indira

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 17 de Maig, el grup Alma Indira (Associació de Dansa Oriental i Bollywood del Garraf), van participar en el 4rt concurs internacional Indian Dance Weekend, celebrat a Barcelona, on les vilanovines van resultar les guanyadores entre concursants no només a nivell nacional sino que també de diferents països (Italia, França, Bèlgica, Brasil i Korea). 

Amb un jurat exclusiu format per 3 grans ballarins i coreògrafs de la India, Alma Indira els va conquistar amb la seva energía, expressió, alegria i respecte a les danses índies. Alma Indira ja va ser guanyadora en el mateix concurs l'any 2012 a Madrid.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.