Vegueria del Penedès

REFORMA DEL PASSEIG

Sort que tenim un Ajuntament optimista!


Col.lectiu Baix a Mar Vilanova i la Geltrú

18-06-2014 9:52

Per cada vot a favor de l'Estudi de detall de la plaça del Port, el Col.lectiu Baix a Mar tenim deu signatures en contra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Arran de la moguda muntada pel Col•lectiu “Baix a Mar” per intentar aturar l’aprovació de l’“Estudi de detall de la plaça del Port” i impedir així la construcció d’edificis arran de mar, en la zona portuària del Passeig Marítim, l’Ajuntament, fent costat a Ports de la Generalitat (promotor de l’Estudi) va muntar una espècie d'enquesta amb un bon desplegament de mitjans: cartells anunciadors, pàgina web municipal, vídeos, TV, anuncis als diaris, fulletons repartits o posats a les bústies de les cases, i cinc actes municipals amb alcaldessa, funcionaris etc. inclosos, en diferents AAVV i locals de Vilanova.

Mitjans potents, pagats per tots.

El col•lectiu “Baix a Mar” ha col•locat pancartes fetes amb llençols vells, que ens hem pintat “naltros”, hem acudit a les entrevistes que ens han volgut fer els mitjans de comunicació, hem fet dues presentacions a l'AAVV de Mar. I gastant espardenya hem recollit signatures contra l’estudi.

Campanya que no ha arribat a 300 € , en total, pagats a “escot”.

L’Ajuntament, que Déu li conservi l’optimisme!, està satisfet perquè diu que en l'enquesta ha tingut un resultat favorable del 70%. Veiem els resultats :

Ajuntament :  

Participants totals que han votat en l’enquesta : 348
Votants a favor de l’Estudi de detall : 241

Col•lectiu Baix a Mar:

Signatures entregades a l’Ajuntament contra l’estudi de detall: 2.630

Si volem jugar amb els números, juguem-hi!

Cens de Vilanova per les Europees: 47.971 persones
Votants en l’enquesta municipal per la plaça: 0,725% de vilanovins
Votants a favor de l’Estudi de detall per a la plaça: 0,5002% de vilanovins
Signatures contra l’Estudi de detall per a la plaça: 5,48% de vilanovins

Per tant, per cada vot a favor del pla tenim deu signatures en contra.

Ens preguntem: I si haguessin tingut un únic votant i aquest vot els hi fos favorable?, potser dirien, ben cofois, que han obtingut a favor un 100% de vots...

Val més tractar amb gent optimista que no pessimista, per tant estem contents del tarannà de l’Ajuntament, però: no us passeu!!!
      
Col•lectiu Baix a Mar

(Juan Colomer, Alicia Martínez, Carles Andreu, Marta Elias, Fèlix Senabre, Angeles Arregui, , Esther Guasch, Carsten Andersen, Josep Serrano, Esther Elias, Oscar Molins, Maria Olivella, Xavier Montaner, Meritxell Coll, Carles Galisteo, Roser Guasch, Sandra Galvez, Enriqueta Mañe,...)

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.