Vegueria del Penedès

EDUCACIONARI

Joan Manuel del Pozo convida a pensar en l'educació a través del seu darrer llibre


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-06-2014 16:38

L’autor el defineix com un llibre per a tothom que no pretén ser un assaig sinó una mena de diccionari que repassa seixanta conceptes claus per a l’educació

PSC. Joan Manuel del Pozo presenta el seu llibre a Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dimarts el professor de filosofia de la Universitat de Girona i ex-conseller d’Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo va presentar a Vilanova la seva darrera publicació, “Educacionari”, un llibre que fonamenta valors i conceptes claus de l’educació.

En aquest sentit, Joan Manuel del Pozo va explicar què “aquest llibre té la voluntat de sortir estrictament de l’àmbit de l’educació. És un llibre per a tothom que no pretén ser un assaig sinó una mena de diccionari que repassa seixanta conceptes que a mi em semblaven claus en l’educació”.

“Educacionari” és presenta en quatre itineraris de lectura a l'entorn dels seixanta conceptes, des de “acte educatiu” a “valor”, que poden ser llegits de manera autònoma com petits assajos, “tot i que cadascú es pot crear el seu propi itinerari”, apunta l’autor. “Educacionari” convida a l’exercici d’una serena reflexió educativa, feta per un professor de prestigi i de molta experiència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.