Vegueria del Penedès

LUXE I DIVERSIÓ

La Daurada posa en marxa un creuer pel Mediterrani


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-06-2014 11:31

La Daurada Beach Club i l’agència de viatges Camaleon Travel han posat en marxa un creuer pel Mediterrani pels dies 7, 8, 9 i 10 d’octubre

EIX. La Daurada posa en marxa un creuer pel Mediterrani

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Daurada Beach Club i l’agència de viatges Camaleon Travel han posat en marxa un creuer pel Mediterrani pels dies 7, 8, 9 i 10 d’octubre, dirigit a tot el públic que busqui passar uns dies d’oci i diversió amb l’equip de l’establiment del moll de ponent de Vilanova i la Geltrú. Les dues empreses han volgut col·laborar per a oferir un creuer de luxe a un preu molt competitiu. El viatge de 4 dies i 3 nits en una cabina doble val 349 euros, taxes incloses, per persona. En el bitllet s’inclouen els àpats, espai reservat al menjador, cabina personalitzada per La Daurada, i l’accés a tot el recinte del vaixell.

L’equip de La Daurada Beach Club ha programat diferents activitats durant els dies del creuer, com un tast de gintònics i una festa blanca. El creuer Luminosa, propietat de la companyia Costa Cruceros, sortirà del Port de Barcelona i farà escala a Marsella (França) i Savona (Itàlia). Té 1.130 camarots, 4 restaurants, 11 bars, spa, cinema 4D, casino, teatre, discoteca, centre comercial i esportiu, entre molts altres serveis.

El creuer de La Daurada serà el punt i final a la temporada d’estiu 2014. Tothom que vulgui inscriure’s al viatge, ho ha de fer a l’oficina de Camaleon Travel situada al Boulevard Roxy –carrer Col·legi, 29- de Vilanova i la Geltrú. O trucant al telèfon 931739084. Properament, La Daurada organitzarà una festa de presentació al beach club del moll de ponent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.