Vegueria del Penedès

ADÉU A LA CENTRAL

Endesa comunica oficialment el tancament de la tèrmica de Cubelles


Redacció Cubelles

30-06-2014 14:30

La central del Foix havia treballat al 3,23% de la seva capacitat en els tres últims anys de producció elèctrica

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Endesa ja ha comunicat oficialment a la Generalitat de Catalunya el tancament imminent de la central tèrmica de Cubelles, segons ha confirmat la companyia elèctrica. La direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat ha rebut l'informe tècnic que avala la decisió empresarial i que argumenta que la central de fuel havia treballat al 3,23% de la seva capacitat en els tres darrers anys de producció. De fet, l'últim any, la producció total de la planta no havia arribat a superar el 0,17% de la seva capacitat global.

La companyia elèctrica vincula el tancament i desmantellament de les instal.lacions a la caiguda de la demanda, a l'excés de la competènica instal.lada i la reducció del forat tèrmic dins del mercat elèctric.

La direcció de l'empresa ja havia negociat amb el comité de treballadors el pla de tancament i desmantellament de les instal·lacions, que afecta una vintena d'empleats que seran reubicats en altres plantes de la companyia o prejubilats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.