Vegueria del Penedès

POLÍTICA COMARCAL

Maria Valcarcel deixa la presidència Comarcal d'UDC al Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

03-07-2014 18:29

Eix. Miquel Lara a la dreta amb Mònica Miquel i el conseller d’Interior, Ramon Espadaler

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Executiva Comarcal del Garraf d'Unió Democràtica de Catalunya ha emès un comunicat per informar que la fins ahir presidenta comarcal delegava temporalment el càrrec. La decisió es va prendre ahir en una reunió de la comarcal del partit.

Maria Valcarcel manifestava que delegava temporalment del càrrec per poder ocupar-se al 100% de temes personals sobrevinguts, mentre que Miquel Lara, regidor d'UDC a Cubelles, passava a ocupar el càrrec de president temporalment.

Tot apunta que la decisió de Valcarcel no té res a veure amb el procés judicial que havia mantingut la presidenta comarcal amb Rosa Fonoll d'Unitat Cubellenca. Un procés que la jutgessa havia desestimat en el procés penal i que el jutjat civil tampoc havia admès. Sembla que els motius es remunten a vuit anys enrere.

Miquel Lara Torres, que serà el nou president  comarcal d'UDC, es mostra satisfet ja que la decisió ha estat recolzada per la totalitat dels membres de l'Executiva Comarcal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.