Vegueria del Penedès

2A FIRA DEL LLIBRE D'EMPRESA

Presentacions i cafès literaris al voltant de la 2a Fira del llibre d'Empresa


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-07-2014 9:09

Avui mateix, Carmen Pérez i Pons conduirà una tertúlia literària sobre el futur i les tendències en el món dels recursos humans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Emmarcats en la 2a Fira del Llibre d’Empresa, organitzada per Llibresdempresa.cat, la llibreria online de l’ADEG, es proposen tot un seguit d’activitats, col·loquis i presentacions. Avui mateix, Carmen Pérez i Pons conduirà una tertúlia literària sobre el futur i les tendències en el món dels recursos humans. Serà a les 16h, a l’ADEG Vilanova, en el mateix escenari de la Fira.

Dijous serà el torn de Dani Gámez, expert comunicador social, que plantejarà quines són les regles de joc en la comunicació 2.0 de les empreses. En aquest cas, el cafè-literari serà a les 18h, a l’ADEG Vilanova.

La darrera setmana de la Fira tindrà com a protagonistes a María Jesús Blasco i Fernando Campa amb la ''Guia per l’autoavaluació d’empreses'' que presentaran dimarts 22, a les 18h; Lluís Soldevila vindrà a presentar “'Éxito se escribe con ''a''” el dimecres 23, a les 18h; i tancarà la Fira, Mònica Mendoza amb la presentació de ''Lo que NO te cuentan en los libros de ventas'', el dijous 24 a les 18h.

En tots els casos es pot confirmar assistència al 902 106 700 o bé a www.llibresdempresa.cat

La Fira es pot visitar en horaris comercials, de dilluns a divendres, matí i tarda, a la seu de l’ADEG a Vilanova i la Geltrú, al carrer de l’Àncora, 3. Els visitants hi poden trobar fins a 2.000 títols, bona part dels quals són de recent publicació. En tots els casos, els exemplars es podran adquirir amb un 5% de descompte.


Sobre Llibresdempresa

Llibresdempresa.cat és la botiga de llibres de l’ADEG. Es pot comprar on line o bé als punts de venda de la mateixa Associació. A més, cal destacar el servei d’entrega a domicili, com també la distribució personalitzada a diferents receptors segons encàrrec.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.