Vegueria del Penedès

HANDBOL

Èxit del segon HandbolSimply


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-07-2014 13:45

Eix. Imatge de la trobada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al pàrquing del centre comercial Hipersimply es va celebrar el passat dissabte el HandbolSimply. Una activitat que aquest any ha doblat el nombre de participants superant els 150.

La jornada va transcórrer de les 11 fins les 21 hores i han participat nens que acompanyaven al seus pares a fer la compra. Els més petits s’han trobat amb la sorpresa que podien jugar i entretenir-se amb activitats al voltant de l’handbol, i realitzant les seves primeres pràctiques amb aquest esport.

Acompanyats per voluntaris del Club Handbol Vilanova, han pogut gaudir no només dels jocs preparats per ells, sino també de diferents regals oferts pels proveïdors del supermercat.

La col·laboració una vegada més de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Vilanova i del Consell esportius del Garraf, han facilitat l’èxit d’aquesta iniciativa, el que fa preveure una tercera edició

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.