Vegueria del Penedès

CAN VINYALS

Detingut el responsable de l'incendi de Sitges d'aquest cap de setmana


Redacció Sitges

12-08-2014 14:52

El foc va cremar el jardí de Can Vinyals i la rotonda del principal accés de Sitges

EIX. Un incendi crema el jardí de Can Vinyals i la rotonda del principal accés de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres es va declarar un incendi cap a dos quarts de tres del migdia a la zona de jardí de Can Vinyals, al Passeig de Vilafranca. Minuts després, degut a la calor provocada, les flames van passar a la rotonda del Camí de Capellans amb Passeig de Vilafranca.

En total l’incendi va cremar gairebé 1.000 metres quadrats de matolls i palmeres, fet que va generar flames molt altes que es van poder veure des de diferents punts del municipi.

L’incendi no va causar danys personals ni tampoc danys materials importants a l’edifici de Can Vinyals.

Els Mossos d’Esquadra van detenir una dona que el mateix divendres va passar a disposició judicial, presumptament vinculada a l’origen del foc.

L’incendi va provocar que es tallés el trànsit durant les tasques d’extinció.

L’operatiu de l’incendi va estar format per 4 dotacions de bombers, 3 dotacions d’ADF, i agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra.

Dissabte al matí efectius de la Brigada Municipal van procedir a netejar la rotonda en aquest punt d’accés al municipi.

Altres actuacions

Aquest dilluns continuen treballant al carrer Santa tecla i carrer de la Bassa Rodona 7 tècnics de gas natural després de la fuita de gas que es va produir ahir a la nit. A hores d’ara hi ha 10 veïns que es troben sense subministrament de gas. L’incident no ha provocat danys personals ni materials.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.