Vegueria del Penedès

LA DIADA DE LLORENÇ DEL PENEDÈS

Els Nens del Vendrell fan la segona Tripleta de vuit descarregada de la temporada


Redacció El Vendrell

12-08-2014 15:00

D'aquí deu dies la colla torna a la feina amb la mirada posada a les cites que falten a l'agost, en especial la del dia 31 a Torredembarra

Nens del Vendrell. Els Nens del Vendrell fan la segona Tripleta de vuit descarregada de la temporada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Nens del Vendrell han complert els pronòstics de la diada i han completat la segona Tripleta de vuit descarregada de la temporada i el Pilar de 6, que aquest cop no s'ha pogut descarregar i ha quedat en carregat. La colla del Baix Penedès segueix mantenint el ritme marcat en aquest tram de la temporada i marxa de vacances amb els deures fets, quedant nous reptes per a la segona part de la temporada a més de consolidar tota la feina feta fins ara.

La diada de Llorenç del Penedès era i és sempre especial per la colla perquè hi actua com a segona casa que és i perquè volia fer-hi un bon paper després d'anys amb algunes dificultats amb els castells portats a plaça. Enguany, però, els ha portat i defensat amb solvència. En primera ronda els de la camisa vermella han descarregat el 3d8, castell segur durant tota la temporada i que aporta confiança des del començament de la diada. Ràpid d'execució i ferm a la pujada, ha tingut alguna dificultat a la baixada al pis de quarts però s'ha defensat sobradament. Aquest 3d8 descarregat a Llorenç ha estat el primer després de dos anys anteriors sense aconseguir-ho.

El segon torn ha estat per la Td8f, que s'ha defensat de valent a la baixada per descarregar-se. La bona feina dels assaigs i a plaça, amb una soca i un folre com una roca han certificat el segon castell de la Tripleta descarregat, on tampoc s'havia pogut aconseguir anys anteriors, quedant només en carregat.

A la tercera ronda era el torn del 4d8. El carro gros s'ha descarregat amb convicció i la colla ha pogut celebrar la segona Tripleta de vuit completa descarregada. En total, els de la camisa vermella n'han dut tres a plaça, quedant tant sols la Td8f en carregada a la diada de l'aniversari de la colla.

A la ronda de pilars l'espadat de 6 ha fet emmudir per complet la Plaça de la Vila, tot esperant veure la gesta dels Nens del Vendrell després de descarregar-lo a Sant Vicenç de Calders a començaments de mes. Malauradament, després de carregar el pilar s'ha trencat entre el terç i la quarta, acusant un pèl per la lentitud de la carregada. Malgrat quedar en carregat, l'alegria de la colla era immensa per la bona diada i per la recompensa a una temporada de treball intens que tot just acaben el primer tam.

Ara toquen unes merescudes vacances després d'aquestes diades. D'aquí deu dies la colla torna a la feina amb la mirada posada a les cites que falten a l'agost, en especial la del dia 31 a Torredembarra. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.