Vegueria del Penedès

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA FANTÀSTIC

El Festival de Sitges obre una finestra permanent a Canal+


Redacció Sitges

13-08-2014 11:12

Canal+ Xtra i Canal+ Acción han obert des de finals de juliol uns espais fixes en la seva programació que emeten tràilers d’alguns dels títols confirmats a Sitges 2014

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya tindrà una presència destacada a Canal+ durant tot l’any. Cada dia 13 serà el Dia Sitges a Canal+ Xtra amb l’emissió de títols vinculats al Festival. El primer Dia Sitges s’estrenarà el proper 13 d’agost, amb Turistas (Sightseers, 2012), dirigida per Ben Wheatley i que va obtenir els premis al millor guió i millor actriu (per a Alice Lowe) a Sitges 2012.

Paral·lelament, Canal+ Xtra i Canal+ Acción han obert des de finals de juliol uns espais fixes en la seva programació que emeten tràilers d’alguns dels títols confirmats a Sitges 2014.

Així mateix, durant el primer cap de setmana de Sitges 2014 (els dies 3 i 4 d’octubre), Canal+ Xtra emetrà una marató amb el millor de la passada edició de Sitges i una selecció d’alguns films asiàtics projectats també al certamen. A més, la cadena serà present a Sitges durant aquells dies, des d’on emetrà #cinebasura, l’espai batejat com a “cine de derribo”, dirigit per Paco Fox i José Viruete.

Els diferents canals de la família Canal+ i Yomvi s’hi abocaran amb continguts i projeccions especials durant la propera edició de Sitges, amb l’objectiu de ser presents al primer festival de cinema fantàstic del món.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.