Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2014

Cuatre de sis net i castells de sis i mig per als Castellers de les Roquetes


Redacció Sant Pere de Ribes

20-08-2014 10:49

Els de la camisa grisa van actuar divendres a Castelldefels i el diumenge a Gelida en marc de les diades de Festa Major

Castellers de Roquetes. Cuatre de sis net i castells de sis i mig per als Castellers de les Roquetes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els roquetencs havien d'actuar a la plaça de la Vila de Castelldefels juntament amb els amfitrions, la Jove de Sitges i la Jove de Vilafranca, tot i que una intensa pluja va fer que la diada es trasllades al poliesportiu de Can Roca. La diada va començar amb retard amb un pilar de quatre de les colles convidades i un pilar de quatre per sota per part de la colla amfitriona.

Els de la camisa gris ciment que actuaven en quarta posició van tancar la primera ronda amb un cinc de sis que no va tenir cap entrebanc ni problemes. Una prova perfecte per demostrar que l'intent desmuntat de la setmana passada a l'Arboç va ser un petit entrebanc. Així doncs els de la camisa gris es van apuntar un cinc de sis mes, ja força consolidat i que no els suposa cap problema.

En segona ronda els castellers de les Roquetes van fer el quatre de sis net, segon de la temporada, que es la prova del quatre de set. El castell no va patir en cap moment i es va poder carregar i descarregar amb èxit, una bona prova per demostrar que el quatre de set que va caure a Sitges fa un mes, només va ser un entrebanc.

En tercera ronda els de les Roquetes van intentar el tres de sis tot, el castell va pujar amb solvència tot i així a l'hora de la carregada l'acotxadora es va despenjar des del pom de dalt i el castell va baixar sense cap complicació així doncs l'estructura va quedar en intent. Un ensurt sense conseqüències. Per a últim es va repetir el tres de sis, una prova amb el tronc del futur quatre de set que no va patir cap ensurt, en alguns moment va sofrir alguna rebrincada però es va refer i es va poder descarregar sens cap esglai.

D'aquesta manera els castellers de les Roquetes es van apuntar molt bones sensacions de cara el tres de set. Per a últim en ronda de pilars van descarregar el ja típic pilar de quatre en el que ja es habitual estrenar un nou casteller. Aquesta setmana va ser el torn de la Silvia Conejero en la posició d'enxaneta.

Diumenge els Roquetencs van actuar a la plaça de la Vila de Gelida acompanyats dels amfitrions i els Torraires de Montblanc, desprès d'un petit cercavila des de la plaça de l'església va començar la diada una mica més tard del previst. En primera ronda els de la camisa grisa ciment van obrir plaça amb un tres de sis amb agulla que no va patir en cap moment, castell més que consolidat per als de la camisa grisa.

En segona ronda, els Roquetencs es van apuntar el segon tres de sis net del cap de setmana i el tercer de la temporada, com el del divendres no va patir en cap moment i així es va demostrar que el quatre de set és a punt per a dur-lo a plaça per a tercer cop aquesta temporada. En tercera ronda es va intentar el tres de sis, tot i que l'enxaneta va tenir problemes per a pujar tot i els tres cops que ho va intentar, el cap de colla va decidir baixar-lo per tornar-lo a intentar en la següent ronda. En ronda de repetició es va descarregar sense cap entrebanc i els de les Roquetes es van treure l'espineta clavada de l'anterior tres. Molt bona prova que com a Castelldefels, portava els components del tronc del tres de set per a un futur i primer quatre de set.

Per últim i Fora d'actuació els castellers de les Roquetes van fer el seu primer castell de germanor de la seva història, Un quatre de sis conjunt de les colles qua actuaven a plaça i un grup de Xicots de Vilafranca que eren donant pit als amfitrions en la seva diada de Festa major.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.