Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Moritz CE Vendrell guanya al Saint Omer en el segon partit amistós de pretemporada


Redacció El Vendrell

29-08-2014 13:38

Eix. Moritz CE Vendrell -Saint Omer

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Moritz CE Vendrell va jugar el segon partit amistós de pretemporada contra el Saint Omer de França. El resultat va ser de 6 a 5.

La primera part va ser igualada i va finalitzar amb l'empat de 2 a 2. A l'inici de la segona meitat del partit el Vendrell va saber imposar el seu ritme i va aconseguir posar un 6 a 2 en el marcador. Però mica en mica, el Saint Omer va anar retallant distància fins arribar al 6 a 5 del final.

Els gols del Vendrell els van marcar Eloi Mitjans (2), Sergi Miras (2, un de penal), Jordi Ferrer i David Martínez. Per part del Saint Omer van marcar “Chicho” Minuzzi (3), Léo Dehaynin i Toni Seró.

Dissabte 30 d'agost el Moritz CE Vendrell jugarà un altre amistós contra l'US Coutras. Serà a les 12 h, al pavelló del CE Vendrell.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.