Vegueria del Penedès

SOLIDARITAT

Comença la campanya solidària 'Una motxilla per a tots'


Simply Vilafranca del Penedès

29-08-2014 13:57

De l'1 al 7 de setembre, recollida de material escolar en col•laboració amb Creu Roja

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Simply ha organitzat la campanya solidària Una motxilla per a tots que es desenvoluparà de l'1 al 7 de setembre al Simply Market de Vilafranca.

Aquesta acció solidària compta amb la col·laboració de Creu Roja i té com a objectiu recollir material escolar per lliurar a infants en situació d'exclusió social, de la localitat.

Durant tota la setmana voluntaris de Creu Roja romandran al centre recollint el material donat pels clients que posteriorment es lliurarà a famílies amb nens en edat escolar que estiguin atravessant dificultats econòmiques, d'acord amb els criteris d'aquesta entitat i els serveis socials. Creu Roja rebrà de mans dels ciutadans que desitgin col•laborar bolígrafs, llapissos, gomes, pintures, retoladors, quaderns, carpetes, estoigs i motxilles.

La primera edició de la campanya "Una motxilla per a tots" es desenvolupa en 25 hipermercats de l'ensenya a tota Espanya, i forma part del compromís de la cadena de millorar la qualitat de vida de la infància en dificultat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.