Vegueria del Penedès

ALMOGÀVERS, SANT JORDI I NOU

Reparen les pilones automàtiques de Sant Pere de Ribes després de dos anys avariades


Redacció Sant Pere de Ribes

07-09-2014 9:12

A la plaça Llobregat s’han substituït alguns dels suports per a testos per una pilona mòbil per facilitar un nou accés a la plaça

Ajt Sant Pere de Ribes. Reparen les pilones automàtiques de Sant Pere de Ribes després de dos anys avariades

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha reparat les pilones automàtiques que hi ha situades als trams de vianants dels carrers Almogàvers i Sant Jordi de les Roquetes, i al carrer Nou de Ribes. Aquestes pilones, que els darrers dos anys estaven abaixades per una avaria, han quedat des de fa unes setmanes totalment operatives. El govern municipal, atenent a diverses peticions dels veïns que reclamaven que es tornessin a posar en funcionament per donar sentit a la zona de vianants on hi són ubicades, les ha arreglat i n’ha contractat el manteniment a una empresa especialitzada del municipi.

Així mateix, a la plaça Llobregat de les Roquetes, s’han substituït alguns dels suports per a testos que hi havia col•locats a l’alçada del passatge Ripoll amb carrer Foix per una pilona mòbil per facilitar un nou accés a la plaça.

D’altra banda, la plaça Marcer de Ribes ha completat aquest estiu el seu tancament al pas de vehicles amb la col•locació de pilones a la cantonada que conflueix amb el carrer del cardenal Fra Vicenç. Entre les 8 i les 11h del matí és l’únic moment del dia en el que les pilones es retiren d’aquest punt per facilitar diferents tasques de càrrega i descàrrega.

Aquests canvis, que es complementen a Ribes amb la nova reordenació viària que ha tingut lloc a finals del mes de juliol a la plaça de la Vila i als carrers propers, han permès també una nova disposició de les terrasses, algunes de les quals, s’han pogut instal•lar en una millor posició al voltant de la plaça Marcer.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.